Home > Baalderborg Groep

Waarom, hoe & wat

graphic_hr.pngNatuurlijk: het is goed om te weten wat de Baalderborg Groep allemaal doet. Maar veel belangrijker is het 'Waarom' van wat we doen. Waarom kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een hulpvraag zich bij de Baalderborg Groep in goede handen weten. Waarom zorgmedewerkers graag bij ons werken, vrijwilligers zich bij ons aansluiten en mantelzorgers, familieleden en andere betrokkenen met ons samenwerken.

Het antwoord is simpel:

Waarom?  Omdat wij vinden dat iedereen het verdient om zijn leven op een waardevolle en zo zelfstandig mogelijke manier te kunnen leven. Ook als dat op eigen kracht niet (helemaal) lukt.

Hoe doen we dat? Door professionele zorg en ondersteuning op maat te bieden aan mensen; met respect voor de eigen regie en (geloofs)beleving en zij aan zij met het netwerk op hen heen.

Wat doen we? We geven betrokken en liefdevolle zorg en ondersteuning aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen; bij hen thuis, in onze woonlocaties, dagactivteitencentra of beschermde werkplekken. 

 

begeleid wonen – dagactiviteiten – logeren & respijtzorg – begeleiding thuis of op locatie – 24-uurszorg – verpleeghuiszorg – beschermde werkplekken – orthopedagogisch dagcentrum