Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland

Interne vacatures

8 vacatures gevonden
 • Assistent ondersteuner EMB

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Binnen de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken Assistent ondersteuner EMB uren in overleg De cliënten die hier wonen hebben een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen.

  Gehandicaptenzorg
 • Teamleider

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. De Baalderborg Groep bestaat uit 90 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van werken binnen de locaties, de kwaliteit van zorg, de veiligheid van cliënten/medewerkers en voor de kwaliteit van het team (inhoudelijke deskundigheid, samenstelling en samenwerking).

  32 - 36 uur Gehandicaptenzorg
 • Medewerker technische dienst

  Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen

  De afdeling Huisvesting is direct op zoek naar Medewerker technische dienst Voor 36 uur per week Functiebeschrijving Als medewerker technische dienst adviseer en begeleid je bij onderhoudswerkzaamheden, aanpassingen en reparaties aan of in gebouwen, terreinen, inventaris. Je voert periodieke controles en kleine herstelwerkzaamheden uit en bewaakt de algemene veiligheid en ordelijkheid in en om de locaties.

  36 uur Gehandicaptenzorg
 • Funtioneel applicatiebeheerder

  Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen

  Binnen de afdeling, bestaande uit 12 collega’s verdeeld over drie teams, vind je een hechte afdeling, wat betekent dat je nauw samenwerkt en elkaar waar nodig ondersteunt. Binnen de afdeling ICT vorm je samen met je collega’s het team functioneel applicatiebeheer.

  32 uur Gehandicaptenzorg
 • Verzorgenden IG

  Baalderborg Groep, Ouderenzorg diverse locaties

  Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid.

  16 - 24 uur Gehandicaptenzorg
 • Assistent ondersteuners

  Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart

  Woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg). In de wetenschap dat de kwaliteit van de zorg (/gastvrijheid) op de werkvloer wordt vormgegeven, zijn de teams in de Van Dedem Marke volop in beweging naar meer zelfstandigheid

  16 - 20 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Dat is waar wij binnen onze organisatie voor gaan. Ben jij de ondersteuner, die onze cliënten helpt om stap voor stap resultaat te behalen? Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners voor verschillende locaties, die onze cliënten kunnen helpen bij het leven van hun eigen leven. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  28 uur Gehandicaptenzorg
 • Flexmedewerkers, niveau 2 en 3

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken? Flexmedewerkers, niveau 2 en 3 m/v (Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG) Waar ga je werken?

  0 uur Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen