Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland

Vacature details

Type:
Werkplein
Uren:
18 uur
Dienstverband:
Part time
Werkgebied:
Gehandicaptenzorg
Opleiding:
Niveau 2
Geplaatst op:
17-11-2020
ingangsdatum:
01-01-2021
Reageer voor:
03-12-2020
(Solliciteren kan nog 8 dagen.)
Arbeidsovereenkomst:
bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Werklocatie
Baalderborg Groep, woonlocatie De Tyehof in Den Ham

Assistent ondersteuner

Assistent ondersteuner 18 uur per week

MVB zorg – werklocatie Tyehof den Ham

Wij zijn op zoek naar een assistent ondersteuner die een uitdaging haalt uit het werken binnen de 24 uurs zorg. Zoek je een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw zorgtalenten kan inzetten en heb je een duidelijke voorkeur voor de ouder wordende cliënt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als assistent ondersteuner MVB lever je een bijdrage in de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je sluit aan bij de leefwereld van de cliënt en begrijpt en ziet wat onze cliënten nodig zijn. Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving door middel van nabijheid en structuur. Je bent gericht op het bewaren van de zelfredzaamheid van de cliënt en neemt over daar wat het hun zelf niet meer lukt.

Je werkt alle voorkomende diensten in het rooster, dit betreffen dagdiensten, late diensten en enkele nachtdiensten.

Solliciteer en kom met jouw expertise ons team versterken!

Functie eisen

Wat breng je mee?

Je hebt een mbo-niveau 2 zorgopleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet hun mogelijkheden te benutten.

Je hebt affiniteit met de doelgroep en de bijbehorende verzorging. Daarbij bezit je een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kan je schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen. Je kan goed inspelen op de verbale en non-verbale signalen van cliënten, bent initiatiefrijk, doortastend (kunt ‘knopen’ doorhakken) en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Indien nodig kun je de juiste personen hierbij betrekken. Tevens heb je een positieve en actieve instelling en kun je goed feedback geven en ontvangen.

Inschaling

Wat hebben we jou te bieden?

Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiast organisatie. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen. We kijken naar een passende plek binnen onze organisatie die aansluit op jouw kwaliteiten.

Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen. Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.495,- op basis van 36 uur

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden over de procedure.

Mariska Bos via telf 06-25550836
Bellen Mailen