Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland

Vacature details

Type:
Werkplein
Uren:
28 uur
Dienstverband:
Part time
Werkgebied:
Gehandicaptenzorg
Opleiding:
Niveau 3
Geplaatst op:
24-08-2020
ingangsdatum:
24-08-2020
Reageer voor:
31-12-2020
(Solliciteren kan nog 92 dagen.)
Arbeidsovereenkomst:
bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Werklocatie
Baalderborg Groep, diverse locaties

Ondersteuner

Ondersteuner LVB

Lééf je leven! Dat is waar wij binnen onze organisatie voor gaan. Dagelijks kan dit uitdagingen en keuzes met zich meebrengen voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).
Ben jij de ondersteuner, die onze cliënten helpt om stap voor stap resultaat te behalen?
Door samen met hen te kijken naar hun talenten en mogelijkheden? Maar ook door hen te steunen wanneer het tegen zit en hen te motiveren om het maximale uit zichzelf te halen?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners voor verschillende locaties, die onze cliënten kunnen helpen bij het leven van hun eigen leven. Ondersteuners met een stabiele persoonlijkheid, die rust weten te bewaren, duidelijkheid en structuur kunnen bieden en denken in mogelijkheden. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?
We kijken naar een passende plek binnen onze organisatie, die aansluit op jouw kwaliteiten en voorkeuren. Het uitgangspunt is dat je als ondersteuner LVB inzetbaar bent op de locaties, die met deze doelgroep werken. Dit maakt het werken bij de Baalderborg Groep afwisselend en uitdagend.

De cliënten wonen veelal begeleid zelfstandig. Individuele begeleidingsmomenten en ondersteuning vinden plaats in het appartement van de cliënt. Hierbij valt te denken aan hulp bij het zoeken naar een baan, het helpen reguleren van emoties, financiën, contact onderhouden met verschillende instanties en het netwerk. De begeleiding is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt.

We werken met zelfstandige teams. Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de zogenoemde ‘teamtaken’. Vanuit deze verantwoordelijkheid, wordt er van jou verwacht dat je daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiverende manier uitvoert.

Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen.
Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo-niveau 3 zorgopleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet hun mogelijkheden te benutten.
Je hebt affiniteit met de doelgroep. Daarbij heb je een duidelijke visie ten aanzien van mensen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking en kan je inspelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl. Je kan goed inspelen op de verbale en non-verbale signalen van cliënten, bent initiatiefrijk en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Je bent in staat de-escalerend te werken en hebt een doortastende persoonlijkheid. Je geeft de cliënt duidelijkheid en structuur en kan indien nodig de juiste personen hierbij betrekken. Tevens heb je een positieve en actieve instelling, kan je goed feedback geven en ontvangen en ben je in staat om op jezelf te reflecteren.

Inschaling

Wat hebben we jou te bieden?
Een jaarcontract voor 28 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.766,00 op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.
Dit is een doorlopende vacature, heb je belangstelling, reageer dan zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joke Bril, 06-24649290.

Joke Bril, 06-24649290.
Bellen Mailen