Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland

Vacature details

Type:
Werkplein
Uren:
20 uur
Dienstverband:
Part time
Werkgebied:
Gehandicaptenzorg
Opleiding:
Niveau 3
Startdatum:
medio september
Geplaatst op:
17-07-2020
Reageer voor:
11-08-2020
(Solliciteren kan nog 3 dagen.)
Arbeidsovereenkomst:
bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Werklocatie
Baalderborg Groep, Nachtzorgcentrum De Tol in Hardenberg

Ondersteuner Nachtzorg

Het team van de Nachtzorg is per medio september op zoek naar een

Ondersteuner Nachtzorg
20 uur per week (10 nachten per 4 weken)

Waar ga je werken?
De Nachtzorg heeft als visie dat ieder mens baat heeft bij een goede en veilige nachtrust zodat men overdag optimaal kan functioneren. Binnen de 24-uurszorg bieden wij een passende ondersteuning met als uitgangspunt dat cliënten in alle rust kunnen slapen en doorslapen. Daar waar hulp of verzorging gewenst is wordt deze, in samenspraak met cliënt en of zorgteams, gegeven.
Wij stellen ons als doel het leveren van een goede kwaliteit van zorg, waarbij ingespeeld wordt op de vraag en waarbij 'overcare' voorkomen wordt.
In Hardenberg is onze zorgcentrale gevestigd waar je elke nacht met 6 andere collega’s werkzaam bent. In Ommen verleent team Nachtzorg ook fysieke zorg op een drietal locaties, hier werk je alleen met ondersteuning van de collega’s die werken in Hardenberg.
Met deze vacature zoeken we een collega voor de locatie in Ommen.

Wat ga je doen?
Vanuit betrokkenheid en persoonlijke aandacht bied jij als professional samen met je collega’s passende ondersteuning aan cliënten met behulp van ons zorgsysteem.
Dit doe je door het lopen van zorgroutes en aan de hand van meldingen die doorkomen via het zorg systeem. Hulpmiddelen zijn hierbij bijvoorbeeld spreekluister verbinding, persoonsalarmering, deurverklikkers en camera observatie. Je werkt nachtdiensten tussen 22.00 en 7.15 uur volgens een rooster.

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een relevante MBO-niveau 3 opleiding en je hebt een duidelijke affiniteit met het werken in de nacht.
Werken in het Nachtzorgteam betekent dat je snel moet kunnen schakelen, je flexibel bent en verantwoordelijkheid neemt in stressvolle situaties. Daarnaast vind je het een uitdaging om te kunnen communiceren met alle doelgroepen van de Baalderborg Groep.
De werkzaamheden bij de Nachtzorg vraagt ook dat je in het bezit bent van een rijbewijs-B en dat je computervaardigheden beheerst.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Inschaling

Wat hebben we je te bieden?
Een warm welkom binnen een mooie dynamische werkplek! De arbeidsuren en voorwaarden zijn conform de CAO-GHZ. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt dan afhankelijk van ervaring maximaal € 2.902,00 op basis van 36 uur.
Tevens hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten
Je krijgt een overeenkomst voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is de intentie om het contract te verlengen.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast 17 augustus in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Solliciteren
Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij kunnen bieden? Aarzel niet en bel voor vragen naar P&O Service tel.nr. 0523 - 287112.

P&O Service tel.nr. 0523 - 287112.
Bellen Mailen