Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland

Vacature details

Type:
Werkplein
Dienstverband:
Onregelmatig
Werkgebied:
Gehandicaptenzorg
Opleiding:
Niveau 2
Startdatum:
Zomerperiode
Geplaatst op:
28-01-2020
Reageer voor:
31-08-2020
(Solliciteren kan nog 23 dagen.)
Arbeidsovereenkomst:
Bepaalde tijd
Werklocatie
Baalderborg Groep, diverse locaties

VAKANTIEKRACHTEN M/V

De Baalderborg Groep maakt plannen en kijkt uit naar wat er komen gaat, zo ook naar de zomerperiode. Daarom zijn wij op zoek naar:

Vakantiekrachten m/v

(Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein)

Onze organisatie en cliënten
Op ruim 90 locaties - of begeleid thuis- leven onze cliënten het leven en krijgen zij liedevolle zorg en ondersteuning van onze betrokken medewerkers. Baalderborg Groep biedt zorg aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. We helpen hen vaardigheden te leren waarmee ze in staat zijn hun leven vorm te geven. De zorg voor en veiligheid van de cliënt verliezen we daarbij niet uit het oog.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

Volg jij een opleiding in de gezondheid- of welzijnszorg en heb je de aankomende zomer je propedeuse op zak of het 2e jaar MBO afgerond én wil jij graag je kennis en ervaring verder uitbreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de aankomende zomerperiode zoeken wij bevlogen medewerker die onze cliënten helpen om hun leven te leven.

Inschaling

Wat bieden wij?
Afhankelijk van je profiel en inzetbaarheid bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende doelgroepen. Er zijn diverse mogelijkheden voor vakantiewerk of voor een bijbaan naast je opleiding. Je krijgt de kans om jezelf op meerdere vlakken te ontwikkelen. Je verdient minimaal € 11,07 bruto per uur.

Wat levert het je op?
Je ontwikkelt jezelf door binnen een team zelfstandig te werken en leert verantwoordelijkheden nemen, je leert een band opbouwen met de cliënten, je oefent in sociale en communicatieve vaardigheden en je leert creatief te zijn in het bedenken van mogelijkheden.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

  • Samen met jou kijken wij waar jij goed in bent en bij welke doelgroep jouw kwaliteiten het beste aansluiten. Je wordt vervolgens ingezet binnen één of meerdere zorgteams.
  • De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van deze vacature.
  • Ben je geïnteresseerd?! Wij zien graag je CV en een korte motivatiebrief als reactie op deze vacature.
  • Voor vragen over het werken bij de Baalderborg Groep, kun je contact opnemen met het flexbureau op 0523-287263 / 264 of 265.
  • Wil je een mail sturen? Dit kan naar: flexbureau@baalderborggroep.nl
  • De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.
Astrid, Marinka of Miranda (0523-287263 /264 /265).
Bellen Mailen