Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland

Vacature details

Type:
Werkplein
Uren:
24 uur
Dienstverband:
Part time
Werkgebied:
Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleiding:
Niveau 3
Startdatum:
zo spoedig mogelijk
Geplaatst op:
03-07-2020
Reageer voor:
14-08-2020
(Solliciteren kan nog 6 dagen.)
Arbeidsovereenkomst:
bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Werklocatie
Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart

Verzorgenden IG

Ben jij klaar voor uitdaging en heb je affiniteit met ouderen te werken? Dan zoeken wij jou!

Voor woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke in Dedemsvaart zijn we voor onze wooneenheid Tjalk/Schuttevaer zo spoedig mogelijk op zoek naar:

Verzorgenden IG
voor 24 uur per week

Waar ga je werken?
Woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg). Het centrum maakt zich sterk om een plek te zijn voor ouderen waar zij zich welkom weten. De locatie heeft vorig jaar dan ook de erkenning van vier sterren voor gastvrijheidszorg verworven!

Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. De zorgvraag van de cliënt staat bij ons dan ook voorop. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces. We richten ons op excellente gastvrijheid en willen de buitenwereld naar binnen halen. De activiteiten bieden we op vraag aan. In de wetenschap dat de kwaliteit van de zorg (/gastvrijheid) op de werkvloer wordt vormgegeven, zijn de teams in de Van Dedem Marke volop in beweging naar meer zelfstandigheid.

Wat ga je doen?
Zorg verlenen en regelen. Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Eigen regie van de cliënt is belangrijk.
Naast het leveren van kwalitatieve zorg heb je nog een belangrijke rol. Jij bent de vakkundige zorgverlener, het aanspreekpunt voor cliënt en familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen. Jij weet wat jouw cliënt nodig heeft en handelt daar naar.

Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarbij verlies je het netwerk rondom de cliënt niet uit het oog. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.
Je kunt het gastvrijheidsconcept omzetten naar de uitvoering van de zorg en in de omgang met collega’s. Je bent initiatiefrijk en proactief.

Functie eisen

Wat breng je mee?
Naast een minimaal afgeronde Mbo-3 opleiding ben je initiatiefrijk en proactief. Je kunt het gastvrijheidsconcept omzetten naar de uitvoering van de zorg en in de omgang met je collega’s. Je bent flexibel qua inzetbaarheid en je bent bereid alle diensten (3-8 uur per dienst) te werken.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Inschaling

Wat hebben we je te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.902,00.

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten
De overeenkomst wordt in eerste instantie voor een periode een jaar aangeboden met mogelijkheid van verlenging.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden maar reserveer alvast donderdag 20 augustus a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Spreekt het werken met ouderen jou aan: aarzel niet en kom solliciteren.
Twijfel je of deze functie bij je past neem dan contact op met Alice van der Kamp, 06-50095402.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Alice van der Kamp: 06-50095402
Bellen Mailen