Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Adres

Molensteen 3
7773 NM Hardenberg

Mooie locatie waar je kan werken, leren en misschien doorgroeien naar een extern bedrijf


AC De Koppeling

Op de Koppeling voel je je meteen welkom. Je wordt enthousiast ontvangen in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij stellen jou centraal, hebben oog voor je talenten en passen die in het werk dat we hier doen. Leren en ontwikkelen staan hoog in het vaandel. Zo kan je certificaten behalen. Je werkt bij ons alleen, of in een team. Maar altijd word je ondersteund door enthousiaste begeleiders die jou (leren) kennen en weten wat je nodig hebt. Hoe mooi is dat!

Kies wat je wilt doen:
Op de Wasserij help je mee om het linnengoed, zoals lakens, kussenslopen, handdoeken, washandjes etc. van de Baalderborg Groep-locaties en enkele Bed & Breakfasts weer schoon en netjes af te leveren. We doen dit met professionele wasmachines, drogers en mangels. Wel eens op vakantie geweest bij een bungalowpark? Vaak krijg je er een welkomstpakket met daarin zeep, een spons, vaatwasblokjes, een luciferdoosje en vaatdoekje. Voor enkele parken en hotels verzorgen wij deze pakketjes op onze afdeling Assemblage.

Op de Drukkerij werk je mee aan het maken van een mooie folder, liturgie, boekje of brief, Je leert er werken met een grote printer en een inbindmachine. Naast het drukwerk voor onze klanten, regelen we vaak ook de verzending. Ben je graag onderweg en vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten? Dan is het Transport iets voor jou. Het linnengoed en de producten die we maken, worden dagelijks opgehaald en weggebracht met een bus. Samen met de chauffeur laad jij de waskarren en dozen in en uit.

Wil je de mensen van dienst zijn? Kom dan werken in onze Kantine waar dagelijks de kopjes en glazen worden klaargezet voor de pauzes. Naast het schoonmaken van de tafels en afwas (vaatwasser) bestel je de boodschappen voor de week erop. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van onze kantine en kantoren.

Wat ga je doen?

  • Werken in de horeca
  • Productiewerk doen
  • Huishoudelijk werk doen
  • Magazijn- en inpakwerk doen
  • In de transport werken
Bellen Mailen