Home > Onze bedrijven > Stadsboerderij Rijssen

Stadsboerderij Rijssen

In het centrum van Rijssen vindt u Brasserie de Stadsboerderij. Ons pand aan de Grotestraat in Rijssen is heel bijzonder. De voormalige stadsboerderij stamt uit de vroege 17e eeuw en is met veel respect voor de historie verbouwd tot een restaurant met een eigentijdse inrichting. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, maar ook voor een eenvoudige of juist uitgebreide lunch of maaltijd.

Wat Brasserie de Stadsboerderij verder zo bijzonder maakt?

De overheerlijke creaties van onze chef-kok natuurlijk. Verleidelijke patisserie, knapperige salades en verse lunchbroodjes, à la carte gerechten of platekaart: u proeft de aandacht tot in de kleinste details. Iedere week serveren wij een wisselend hoofdgerecht, voor slechts €9,75: de Stadshap! Deze wordt iedere week gepresenteerd op onze Facebookpagina. Like onze pagina en blijf op de hoogte! www.facebook.com/stadsboerderij
 
Daarnaast is er nog ons bijzonder gastvrije team van medewerkers. Brasserie de Stadsboerderij is namelijk een leer- en werkbedrijf. Professionele horecamensen werken zij aan zij met mensen met een beperking om het onze gasten naar de zin te maken.

We zijn van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Stadsboerderij Rijssen
Grotestraat 27
7461 KE Rijssen
T 0548 54 33 15
stadsboerderij@baalderborggroep.nl

Bezoek onze website www.stadsboerderij-rijssen.nl voor meer informatie.