Gastlessen

Informatie over de gehandicaptenzorg
Werken binnen de gehandicaptenzorg is leuk en veelzijdig. De Baalderborg Groep wil jonge mensen die een beroepskeuze moeten maken graag een reëel beeld geven van wat de zorg en begeleiding van cliënten betekent. Onderwijsinstellingen kunnen de Baalderborg Groep inschakelen om een gastles over dit onderwerp te verzorgen. De ambassadeurs komen op school deze les geven. Naast de ambassadeurs zijn er enkele cliënten die enthousiast vertellen over hoe ze wonen, werken en recreëren. Onze ambassadeurs kunnen ook een bijdrage leveren aan open dagen van het voortgezet onderwijs. Bij de Baalderborg Groep ontvangen de ambassadeurs leerlingen van het vmbo voor een carrouselstage zodat zij kunnen snuffelen aan verschillende beroepen in de zorg en welzijn.

Workshops
Wij verzorgen ook workshops voor een mbo- en hbo-opleiding over zorggerelateerde onderwerpen als: autisme, dementie of zeggenschap. Onze gastdocenten zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen.

Interesse?
Vul hieronder het formulier in voor aanvraag van een gastles/workshop verzorgd door ambassadeurs en gastdocenten. De aanvraag is vrijblijvend, zowel voor u als voor de Baalderborg Groep. De coördinator gastlessen neemt contact met u op om uw aanvraag verder door te nemen.