Home > Locaties > AC De Roots

Overzicht locaties

Kaart

AC De Roots

waar jij telt !

Waar word jij nou blij van? 
Wanneer is jouw dag geslaagd?
Daar zijn we bij AC De Roots naar op zoek.
Op ons dagactiviteitencentrum in Hardenberg staat jouw wens centraal.


Glimlach

Bij ons gaat het er niet om hoeveel je presteert en in welk tempo. Wel, dat je ’s middags met een glimlach naar huis gaat. En de volgende dag graag terugkomt. De cliënten die bij De Roots komen, variëren in leeftijd en woonsituatie. Bij elkaar een mooie club die 1 doel heeft: zinvol en gezellig met elkaar aan de slag.

Persoonlijk
Op De Roots werken 4 verschillende groepen in sfeervol ingerichte ruimtes. We gaan samen met jou opzoek naar een zinvolle invulling van de dag, waarin persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staat. Vind je het leuk om mee te doen aan gezamenlijke activiteiten, dan kun je deelnemen aan een gevarieerd workshop-programma. Denk aan koken en bakken, creatief, muziek, bloemschikken of thema activiteiten. Daarnaast worden er ook grote activiteiten als een bingomiddag, beautyochtend of een optreden van een artiest georganiseerd. Ons credo is: elkaar zien, doen en genieten

Gepassioneerd
De activiteiten op De Roots worden begeleid door een team van professionele medewerkers. Zij ontvangen je graag persoonlijk, en staan voor je klaar. Daarnaast is er een groep van gepassioneerde vrijwilligers en stagiaires die komt helpen. Op gezette tijden is er aandacht voor beweging. Een bewegingsagoog of fysiotherapeut helpt ons daarbij.

Flexibel
Afhankelijk van je mogelijkheden spreken we af wanneer je komt en passen ons aan op wat jij prettig vindt. Indien je het nodig bent om gebracht en gehaald te worden, biedt de Baalderborg Groep je een vervoersvoorziening.

Ja, De Roots spreekt mij aan!
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of graag een keer komen kijken?
Bel of mail dan met onze afdeling Cliëntenservice
Tel.: 0523-287100 of cliëntenservice@baalderborggroep.nl.

  
AC De Roots
Nachtegaalstraat 11
7771 CK Hardenberg
telefoon 0523-271415
e-mail vzroots@baalderborggroep.nl

 

Indicatie

Er is een geldige indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO) voor begeleiding groep en indien nodig moet je ook een indicatie hebben voor vervoer van en naar De Roots.

Wie betaalt?

De zorg wordt betaald vanuit de Wet Langdurige zorg (WLz) of de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO). Dit kan in twee vormen. In Zorg In Natura (ZIN), dan ontvangt de Baalderborg Groep op basis van jouw indicatie een budget van het zorgkantoor of de gemeente. De tweede mogelijkheid is via een Persoons Gebonden Budget (PGB) dan krijg jij een budget van het zorgkantoor of gemeente en wordt de zorg via een maandelijkse factuur van de Baalderborg Groep bij jou in rekening gebracht.