Home > Locaties > AC De Roots

Overzicht locaties

Kaart

AC De Roots

waar jij telt !

Waar word jij nou blij van? 
Wanneer is jouw dag geslaagd?
Daar zijn we bij AC De Roots naar op zoek.
Op ons dagactiviteitencentrum in Hardenberg staat jouw wens centraal.
 
Glimlach
Bij ons gaat het er niet om hoeveel je presteert en in welk tempo. Wel, dat je ’s middags met een glimlach naar huis gaat. En de volgende dag graag terugkomt. De cliënten die bij De Roots komen, variëren in leeftijd en woonsituatie. Bij elkaar een mooie club die 1 doel heeft: zinvol en gezellig met elkaar aan de slag.

Persoonlijk
Op De Roots werken 4 verschillende groepen in sfeervol ingerichte ruimtes. We zoeken samen met jou naar een zinvolle invulling van de dag, waarin persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staan. Vind je het leuk om mee te doen aan gezamenlijke activiteiten, dan kun je deelnemen aan een gevarieerd workshop-programma. Denk aan koken en bakken, creatief zijn, muziek, bloemschikken of thema-activiteiten. Daarnaast worden er grote activiteiten als een bingomiddag, beauty-ochtend of een optreden van een artiest georganiseerd. Ons credo is: elkaar zien, doen en genieten.

Gepassioneerd
De activiteiten op De Roots worden begeleid door een team van professionele medewerkers. Zij ontvangen je graag persoonlijk, en staan voor je klaar. Daarnaast is er een groep van gepassioneerde vrijwilligers en stagiaires die komt helpen. Op gezette tijden is er aandacht voor beweging. Een bewegingsagoog of fysiotherapeut helpt ons daarbij.

Flexibel
Afhankelijk van je mogelijkheden spreken we af wanneer je komt en passen ons aan op wat jij prettig vindt. Indien je het nodig bent om gebracht en gehaald te worden, biedt de Baalderborg Groep je een vervoersvoorziening.

Ja, De Roots spreekt mij aan!
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met onze afdeling Cliëntenservice.
Tel.: 0523 287 100 of per e-mail.

  
AC De Roots
Nachtegaalstraat 11
7771 CK Hardenberg
telefoon 0523-271415
e-mail vzroots@baalderborggroep.nl