Home > Locaties > Logeerhuis De Baalderschans

Overzicht locaties

Kaart

Logeerhuis De Baalderschans

De Baalderschans biedt weekend- en vakantiemogelijkheden aan kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het logeerhuis is geopend van vrijdagmiddag tot zondagavond en biedt vakantieopvang tijdens de schoolvakanties op aanvraag naar de wens van ouders.

Begeleiding
De begeleiding wordt afgestemd op de groep. Er is altijd iemand aanwezig; ook 's nachts. We bieden zorg op verschillende doelgroepen, werken vanuit een basisplanning voor logees en voor personeel, zodat we elkaar regelmatig terugzien. We bieden de mogelijkheid voor 1 op 1 begeleiding, als hier de zorgvraag ligt.

Activiteiten
Er zijn vele mogelijkheden om lekker buiten te spelen. Zo kun je hier skelteren, schommelen en fietsen op een rolstoelfiets, duofiets of tandem. Verder kun je spelen op de trampoline en natuurlijk knuffelen met de dieren op onze kinderboerderij. Ook binnen is er genoeg te doen; zo kun je hier snoezelen, knutselen, muziek luisteren, helpen bij het eten koken, koekjes bakken etc. De begeleiding biedt activiteiten aan vanuit een overzichtelijke en rustige omgeving. Er wordt gewerkt met een duidelijk dagprogramma en pictogrammen waarmee de communicatie en het programma worden ondersteund. De interesse wordt als uitgangspunt genomen.

Belangstelling?
Neem dan contact op met onze afdeling Cliëntenservice, tel.: 0523 287 100 of mail.