Tafeltje Dekje

De maaltijden worden bereid in onze keuken bij Van Dedem Marke en rond het middaguur warm bij u thuis bezorgd. Er is een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Aan uw dieetwensen kunnen wij voldoen.
 
Een vrijwilliger van Van Dedem Marke bezorgt de maaltijd. U kunt het bij de voordeur aannemen, of bij u binnen laten bezorgen. Geeft u het koffertje van de vorige dag mee terug? Wij verzoeken u de bakjes na gebruik af te spoelen.
 
Uw wensen
U krijgt wekelijks een menukaart waarmee u per dag een maaltijd kunt samenstellen. Mocht u hulp nodig hebben bij het invullen van de kaart - en hebt u niemand in uw directe omgeving - dan kan de bezorger u hierbij ondersteunen. Aan de bezorger kunt u wijzigingen doorgeven voor het dieet, de portiegrootte en de dagen waarop u een maaltijd wilt ontvangen of afwezigheid bent.
 
Goede kwaliteit
Onze maaltijden worden enkele keren per jaar gecontroleerd door de Keuringsdienst van Waren en Totaal Hygiëne Keur. Verder werkt Van Dedem Marke volgens een strikt kwaliteitssysteem met landelijke normen.
 
Meer informatie?
Neem dan contact op met Van Dedem Marke, tel.: 0523 - 629 000.