Home > Gehandicaptenzorg > Vrije tijd, logeren

Vrije tijd, logeren

Logeren
De Baalderborg Groep heeft 2 logeer-/vakantielocaties voor mensen met een beperking:


Vakantie met zorg
We bieden vakantiemogelijkheden aan mensen die tijdens hun vakantie zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we op landhoeve De Zwiese in Loozen. De Zwiese heeft een “normaal” hotel met 11 kamers en een camping met 15 plaatsen, met daarnaast zorginfrastructuur (zorgverleners, hulpmiddelen, apparatuur en aangepaste accommodaties en voorzieningen). De zorg wordt verleend door personeel van de Baalderborg Groep of meegereisde familieleden. De keuze is aan de gasten. Voor meer informatie kun je terecht bij landhoeve De Zwiese, tel.: 0524-563200 of www.dezwiese.nl.
 
Radio DolFijn!
Een aantal cliënten van de Baalderborg Groep maakt in zijn/haar vrije tijd radio: DolFijn! Het informatieve programma is woensdags van 17 tot 18 uur te beluisteren op RTV Hardenberg. In de Ether op 106.9FM en 107.2FM en op de kabel 104.1 Mhz.
 
STARS
Stichting Aangepaste Recreatie en Sport (STARS) organiseert in Hardenberg en Ommen activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Er worden sport- en spelactiviteiten georganiseerd zoals zwemmen, rolstoelhockey, ontmoetingsavonden, muziek maken, dansen en knutselen. De stichting werkt nauw samen met de Baalderborg Groep. Voor meer informatie, een activiteitenoverzicht of aanmelden kun je kijken op de website van de stichting (www.destuw.nl).