Vrijwilligers maken het verschil

Bij de Baalderborg Groep geven zo'n 700 vrijwilligers onze cliënten dié extra's waardoor het leven leuker wordt. Ook u kunt deel uitmaken van onze enthousiaste groep vrijwilligers.

Onze cliënten hebben behoefte aan aandacht en gezelschap, ook al kunnen ze dat misschien niet altijd zeggen. Activiteiten die door vrijwilligers worden gedaan, vinden zowel individueel als in groepsverband plaats. Het gaat dan om: fietsen, zwemmen, begeleiden van het verenigingsleven, maaltijdbezorger etc. Vrijwilligerswerk is een goede manier om kennis te maken met ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. 
Hebt u al een werkzaam leven achter de rug? Dan is vrijwilligerswerk hét middel om uw kennis, vaardigheden en creativiteit niet verloren te laten gaan. 

Wat bieden wij?

  • We houden rekening met uw eigen interesse en mogelijkheden;
  • Een gezellige vrijwilligersplek;
  • Sociale contacten;
  • Goede begeleiding;
  • Reis- en onkostenvergoeding en verzekering;
  • Vrijwilligersfeest;
  • Kerstpakket;

Maar bovenal waardering vanuit de cliënt en de organisatie!

Wat vragen we?
Een opleiding en ervaring zijn niet nodig, wel dat u enthousiast bent en affiniteit hebt met de doelgroep. U vindt het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben. Vrijwilligerswerk is wel vrijwillig maar niet vrijblijvend. Onze cliënt moet op u kunnen rekenen, al is het maar een uurtje per maand. 

Enthousiast?
Meld u zich dan aan, via onderstaand formulier of bel met onze vrijwilligerscoördinatoren Heike van Olst of Diana Werink, tel.: (0523) 287 100. Wilt u weten welke vacatures we nu hebben? Kijk dan onder Gehandicaptenzorg, ouderenzorg en kind en jeugd naar de actuele vacatures.

Staat er geen activiteit van uw keuze bij en wilt u graag vrijwilligerswerk doen? Vermeld dit dan op het aanmeldingsformulier. We kijken dan of we een match kunnen maken.