Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken bij


8 vacatures gevonden
 • Assistent ondersteuner EMB

  Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg

  Assistent Ondersteuner EMB voor 24 uur Binnen de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken assistent ondersteuner. Voor Vlasakkerkamp 15/17 zijn wij op zoek naar een assistent ondersteuner die zich met passie inzet voor onze cliënten.

  24 uur Gehandicaptenzorg
 • Persoonlijk ondersteuner

  Baalderborg Groep, woonlocatie De Tyehof in Den Ham

  INTERNE VACATURE Persoonlijk ondersteuner 25,2 uur per week MVB zorg – werklocatie Tyehof den Ham Wij zijn op zoek naar een persoonlijk ondersteuner die een uitdaging haalt uit het werken binnen de 24 uurs zorg.

  25 - 26 uur Gehandicaptenzorg
 • Assistent ondersteuner

  Baalderborg Groep, woonlocatie De Tyehof in Den Ham

  Assistent ondersteuner 18 uur per week MVB zorg – werklocatie Tyehof den Ham Wij zijn op zoek naar een assistent ondersteuner die een uitdaging haalt uit het werken binnen de 24 uurs zorg.

  18 uur Gehandicaptenzorg
 • Trainer/opleider

  Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen

  Net zo belangrijk als de uitvoering van de handelingen zelf, is het maken van de vertaalslag hiervan naar de fysieke en mentale situatie van de cliënt en waar nodig daarop in te springen. Het klinisch kunnen redeneren en vertalen naar de situatie van de cliënt is een belangrijk onderdeel in de kennisoverdracht naar jouw collega’s!

  4 uur Gehandicaptenzorg
 • Persoonlijk ondersteuner

  Baalderborg Groep, woonlocatie Pijlkruid in Hardenberg

  Cliënten wonen samen in een groep maar hebben de begeleider nodig om contacten aan te gaan en deze contactmomenten goed te laten verlopen.

  22 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuners MVB

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Meerdere ondersteuners 20-28 uur (uren bespreekbaar) MVB zorg en begeleidend Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners die uitdaging willen halen in het werken binnen de 24 uurs zorg en graag hun expertise op diverse fronten inzetten. Zoek je een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is.

  20 - 28 uur Gehandicaptenzorg
 • Assistent ondersteuners MVB

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Meerdere assistent ondersteuners 20-28 uur (uren bespreekbaar) MVB zorg en begeleidend Wij zijn op zoek naar meerdere assistent ondersteuners die uitdaging willen halen in het werken binnen de 24 uurs zorg en graag hun expertise op diverse fronten inzetten. Zoek je een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou!

  20 - 28 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Dat is waar wij binnen onze organisatie voor gaan. Ben jij de ondersteuner, die onze cliënten helpt om stap voor stap resultaat te behalen? Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners voor verschillende locaties, die onze cliënten kunnen helpen bij het leven van hun eigen leven. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  28 uur Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen