Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken bij


5 vacatures gevonden
 • Assistent ondersteuner EMB

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Binnen de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken Assistent ondersteuner EMB uren in overleg De cliënten die hier wonen hebben een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen.

  Gehandicaptenzorg
 • Teamleider

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. De Baalderborg Groep bestaat uit 90 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van werken binnen de locaties, de kwaliteit van zorg, de veiligheid van cliënten/medewerkers en voor de kwaliteit van het team (inhoudelijke deskundigheid, samenstelling en samenwerking).

  32 - 36 uur Gehandicaptenzorg
 • Funtioneel applicatiebeheerder

  Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen

  Binnen de afdeling, bestaande uit 12 collega’s verdeeld over drie teams, vind je een hechte afdeling, wat betekent dat je nauw samenwerkt en elkaar waar nodig ondersteunt. Binnen de afdeling ICT vorm je samen met je collega’s het team functioneel applicatiebeheer.

  32 uur Gehandicaptenzorg
 • Verzorgenden IG

  Baalderborg Groep, Ouderenzorg diverse locaties

  Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid.

  16 - 24 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Dat is waar wij binnen onze organisatie voor gaan. Ben jij de ondersteuner, die onze cliënten helpt om stap voor stap resultaat te behalen? Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners voor verschillende locaties, die onze cliënten kunnen helpen bij het leven van hun eigen leven. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  28 uur Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen