Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken bij


7 vacatures gevonden
 • Vakantiekrachten m/v

  Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen

  De Baalderborg Groep maakt plannen én kijkt uit naar wat er komen gaat, zo ook naar de zomerperiode. Daarom zijn wij op zoek naar: Vakantiekrachten m/v (Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein) Onze organisatie en cliënten Bij de Baalderborg Groep werken ruim 1400 enthousiaste en deskundige medewerkers en 700 vrijwilligers die cliënten binnen de gehandicapten- en ouderenzorg ondersteunen bij het leven van hun leven! Met een groot aantal locaties in Drenthe en Overijssel is er altijd wel een plek die bij jou past! Onze medewerkers zijn professioneel, creatief en flexibel en voelen zich betrokken bij hun cliënten.

  Gehandicaptenzorg
 • Spelbegeleider/Spelagoog

  Baalderborg Groep, locatie ODC De Elzenhoek te Ommen

  Wij zijn voor ons orthopedagogisch dagcentrum (ODC) in Ommen op zoek naar een spelbegeleider. Als spelbegeleider binnen het behandelcentrum ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, observeren en groepsgewijs en individueel bieden van spelbegeleiding en speltraining van kinderen met een hulpvraag op het gebied van de spelontwikkeling.

  28 - 32 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner IB

  Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg

  Binnen Vlasakkerkamp 12b/13a geven we intensieve begeleiding (IB) aan 6 cliënten in de leeftijd van 26 tot 51 jaar met een matige verstandelijke beperking, ASS en/of psychiatrische stoornissen, waardoor er sprake is van (zeer) moeilijk verstaanbaar gedrag.

  24 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner IB

  Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg

  Cliënten leven hun leven waarin ze zoveel mogelijk eigen regie hebben. Als Ondersteuner IB bied je begeleiding gericht op gedragsbeïnvloeding, ontwikkeling en kies je de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan.

  18 - 20 uur Gehandicaptenzorg
 • Teamleider

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Bij de Baalderborg Groep, binnen de Divisie Langdurige Zorg zijn wij op zoek naar een: Teamleider Voor gemiddeld 28 uur per week Waar ga je werken?

  28 uur Gehandicaptenzorg
 • 2 assistent ondersteuners

  Baalderborg Groep, locatie de Linde in Ommen

  Binnen deze locaties wonen cliënten met onder andere; dementie, gedragsproblemen, ouder wordende cliënten en cliënten met een intensieve zorgvraag.

  18 - 20 uur Gehandicaptenzorg
 • Assistent ondersteuners, Ondersteuners en Verzorgenden IG

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Assistent ondersteuners, Ondersteuners en Verzorgenden IG uren in overleg Bij de Baalderborg Groep werken ruim 1400 enthousiaste en deskundige medewerkers en 700 vrijwilligers die cliënten binnen de gehandicapten – en ouderenzorg ondersteunen bij het leven van hun leven!

  14 - 28 uur Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen