Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken bij


10 vacatures gevonden
 • Persoonlijk ondersteuner

  Baalderborg Groep, locatie de Linde in Ommen

  Op groep 1 wonen cliënten waar de kern van de ondersteuningsvraag is gericht op stabilisatie en begeleiding bij achteruitgang, begeleiding vooral gericht op het bieden van verzorging (waarbij verpleegkundig handelen gevraagd kan worden) en begeleiding gericht op de sociale interacties in de groep. Op groep 2 is de begeleiding vooral gericht op stabilisatie en daar waar mogelijk op ontwikkeling, er kan enige mate van gedragsproblematiek aanwezig zijn. De cliënten hebben baat bij een structurerende en regulerende begeleidingsstijl, waarbij oog moet zijn voor het bieden van veiligheid.

  24 uur Gehandicaptenzorg
 • Huishoudelijk medewerker B

  Baalderborg Groep, woonvoorziening Hoogenweg 5 te Hoogenweg

  De bewoners van woonvoorziening Hoogenweg in Hoogenweg zijn z.s.m. Je verricht de huishoudelijke werkzaamheden binnen de woonvoorziening Hoogenweg in het dorp Hoogenweg nabij Hardenberg.

  6 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner voor slaapdienst

  Baalderborg Groep, locatie de Baalderschans te Loozen

  Ondersteuner voor slaapdienst bij logeeropvang Baalderschans voor gemiddeld 6 - 8 uren per week (1 weekend per 2 weken werken en tijdens de schoolvakanties) Waar ga je werken? Groepsaccommodatie “de Baalderschans” op Landhoeve de Zwiese is in de weekenden en tijdens vakanties in gebruik als logeerhuis van de Baalderborg Groep.

  Gehandicaptenzorg
 • Persoonlijk Ondersteuners

  Baalderborg Groep, locatie de Bekke in Rijssen

  Als persoonlijk ondersteuner ben je verantwoordelijk voor de gezamenlijke doelen van het ondersteuningsplan, dagelijkse zorg en begeleiding van de matige verstandelijke en/of lichamelijk beperkte cliënten.

  27 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner

  Baalderborg Groep, woonvoorziening Hoogenweg 5 te Hoogenweg

  We zijn continu aan het kijken hoe we de werkprocessen kunnen verbeteren en hoe we de zorgvraag van onze cliënten maximaal kunnen bedienen. Stevig in je schoenen staan en kunnen relativeren zijn een must als ondersteuner.

  24 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuners Intensieve Begeleiding

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Kan jij onze cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag hierbij helpen? Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners IB die een uitdaging halen uit het werken binnen diverse locaties die intensieve begeleiding geven aan cliënten. Binnen de woonvoorzieningen IB geven we intensieve begeleiding (IB) aan cliënten waarbij, naast de verstandelijke beperking, sprake is van (zeer) moeilijk verstaanbaar gedrag, veelal voortkomend uit autisme of aanverwante problematiek (hechtingsproblematiek). Hier wordt vorm aan gegeven middels intensieve en al dan niet individuele begeleiding.

  28 - 32 uur Gehandicaptenzorg
 • Assistent ondersteuners

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Als assistent ondersteuner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van onze matige verstandelijke en/of lichamelijk beperkte cliënten. Ook bied je daar waar nodig is ondersteuning aan de mantelzorgers en vrijwilligers bij de uitvoering van deze dagelijkse zorg en begeleiding.

  24 - 28 uur Gehandicaptenzorg
 • Flexmedewerkers, niveau 2 en 3

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken? Flexmedewerkers, niveau 2 en 3 m/v (Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG) Waar ga je werken?

  0 uur Gehandicaptenzorg
 • Verzorgenden IG

  Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart

  Voor woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke in Dedemsvaart zijn we voor onze wooneenheid Tjalk/Schuttevaer zo spoedig mogelijk op zoek naar: Verzorgenden IG voor 24 uur per week Waar ga je werken? Woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg). Het centrum maakt zich sterk om een plek te zijn voor ouderen waar zij zich welkom weten. In de wetenschap dat de kwaliteit van de zorg (/gastvrijheid) op de werkvloer wordt vormgegeven, zijn de teams in de Van Dedem Marke volop in beweging naar meer zelfstandigheid. Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt.

  24 uur Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
 • VAKANTIEKRACHTEN M/V

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Daarom zijn wij op zoek naar: Vakantiekrachten m/v (Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein) Onze organisatie en cliënten Op ruim 90 locaties - of begeleid thuis- leven onze cliënten het leven en krijgen zij liedevolle zorg en ondersteuning van onze betrokken medewerkers.

  Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen