Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken bij


5 vacatures gevonden
 • Ondersteuner

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Meerdere ondersteuners 24-28 uur LVB/MVB zorg en/of begeleidend Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners die een uitdaging halen uit het werken binnen de 24 uurs zorg en graag hun expertise op diverse fronten inzetten. Zoek je een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Onze LVB/MVB cliënten wonen binnen verschillende woonvoorzieningen binnen onze organisatie.

  24 - 28 uur Gehandicaptenzorg
 • Flexmedewerkers, niveau 2 en 3

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken? Flexmedewerkers, niveau 2 en 3 m/v (Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG) Waar ga je werken?

  0 uur Gehandicaptenzorg
 • Verzorgenden IG

  Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart

  Voor woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke in Dedemsvaart zijn we voor onze wooneenheid Tjalk/Schuttevaer zo spoedig mogelijk op zoek naar: Verzorgenden IG voor 24 uur per week Waar ga je werken? Woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg). Het centrum maakt zich sterk om een plek te zijn voor ouderen waar zij zich welkom weten. In de wetenschap dat de kwaliteit van de zorg (/gastvrijheid) op de werkvloer wordt vormgegeven, zijn de teams in de Van Dedem Marke volop in beweging naar meer zelfstandigheid. Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt.

  24 uur Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
 • Ondersteuners

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Mensen met ernstig meervoudige beperkingen vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Naast deze vaardigheid, tijd en geduld is een rustige omgeving noodzakelijk om signalen waarmee cliënten hun wensen kenbaar maken te leren (her)kennen. Om deze mensen te begrijpen en hen de beste zorg te kunnen leveren, werken we sinds 2017 middels de LACCS visie, waarin de cliënt echt centraal staat. Zo proberen we aan te sluiten bij cliënten en hun leefwereld om op deze wijze hun kwaliteit van leven te vergroten.

  24 - 28 uur Gehandicaptenzorg
 • VAKANTIEKRACHTEN M/V

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Daarom zijn wij op zoek naar: Vakantiekrachten m/v (Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein) Onze organisatie en cliënten Op ruim 90 locaties - of begeleid thuis- leven onze cliënten het leven en krijgen zij liedevolle zorg en ondersteuning van onze betrokken medewerkers.

  Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen