Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken en leren

Bij de Baalderborg Groep kan je leren en werken in de praktijk. Je komt bij ons in een krachtige leeromgeving waar je kan uitgroeien tot een waardevolle zorgprofessional.

Een leerwerkplek bij de Baalderborg Groep

Tijdens het leerwerktraject (BBL, deeltijd of duaal) werk je op één van onze locaties. Daarnaast volg je een zorgopleiding en ga je hiervoor 1 dag in de week naar school. Je leert hierdoor grotendeels in de praktijk én ontvangt een passend salaris voor BBL-leerlingen. Na je opleiding ben jij gekwalificeerd om te werken in de zorg en heb je jezelf ontplooid tot een volwaardige collega.

Een opleiding duurt 1-3 jaar afhankelijk van welk niveau je volgt. Wij betalen de studiekosten. Je krijgt een geschoolde werkbegeleider die jou ondersteunt in het leerproces naar zelfstandig werken.

Belangstelling voor een leerwerkplek?

Twee keer per jaar werven wij voor de beschikbare leerwerkplekken binnen onze organisatie. Dit doen wij in april/mei en in oktober/november, zodat je in september of februari kan starten met jouw opleiding. Houd onze vacatures dus goed in de gaten voor een leerwerkplek. Per instroommoment bekijken we voor welke opleiding we werven. De vacature voor leerwerkplekken met de start in februari 2021 is gesloten. We verwachten in april/mei weer een nieuwe BBL leerwerkplekken vacature online te zetten.

Meer informatie over het leerwerktraject? Neem contact op met het Stagebureau (06-50000765 of stagebureau@baalderborggroep.nl).

Bellen Mailen