Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Flexbureau Maatwerk

Een flexcontract, iets voor jou?
Wil je je niet binden aan een vast aantal uren? Of heb je bepaalde wensen voor werkdagen, maar wil je wel een leuke, afwisselende baan? Dan is het flexbureau de oplossing voor jou! Bij het flexbureau beslis je zelf over werkdagen, aantal uren en op welke locatie(s) je wilt werken. Binnen de woonlocaties, activiteitencentra, het logeerhuis en de ouderenzorg is er regelmatig vraag naar flexmedewerkers in verschillende functies.Binnen de flexpool werk je alleen op locaties waar je bent ingewerkt en waar je geregeld werkzaam bent. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren en op korte termijn oproepbaar bent. Je behandelt onze cliënten met aandacht en betrokkenheid en kan schakelen tussen de begeleiding en verzorging van een cliënt. Afhankelijk van je opleidingsniveau en je ervaring kun je ingezet worden als: (assistent) begeleider, helpende ouderenzorg of verzorgende. Ook voor onze flexmedewerkers geldt: minimaal een MBO niveau 2 opleiding, in de sector Zorg en Welzijn.

Arbeidsovereenkomsten flexwerkers

Het flexbureau werkt met oproepcontracten. De oproepovereenkomst wordt eerst voor de periode van 7 maanden aangegaan. Afhankelijk van waar je gaat werken, zijn alle arbeidsvoorwaarden geregeld in de CAO - Gehandicaptenzorg of CAO Verpleging, Verzorging en Thuiszorg.Heb je het erg naar je zin op een locatie en ben je op zoek naar meer vastigheid? Als flexmedewerker bij de Baalderborg Groep heb je de gelegenheid om op interne vacatures te reageren. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om door te stromen naar vaste uren of een vaste werkplek.

Informatie en solliciteren?

Wil je meer informatie over flexwerken? Neem dan contact op met één van de flexconsulenten op telefoonnummer: (0523) 287 100. Het flexbureau is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.Wanneer je interesse hebt om als flexmedewerker aan de slag te gaan, ontvangen we graag je sollicitatiebrief en CV. Vermeld in je motivatiebrief of je in de Gehandicaptenzorg of Ouderenzorg wilt werken. Je kunt de open sollicitatie digitaal versturen naar flexbureau@baalderborggroep.nl

Bellen Mailen