Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Werken bij


13 vacatures gevonden
 • Persoonlijk ondersteuner

  Baalderborg Groep, locatie de Linde in Ommen

  Op groep 1 wonen cliënten waar de kern van de ondersteuningsvraag is gericht op stabilisatie en begeleiding bij achteruitgang, begeleiding vooral gericht op het bieden van verzorging (waarbij verpleegkundig handelen gevraagd kan worden) en begeleiding gericht op de sociale interacties in de groep. Op groep 2 is de begeleiding vooral gericht op stabilisatie en daar waar mogelijk op ontwikkeling, er kan enige mate van gedragsproblematiek aanwezig zijn. De cliënten hebben baat bij een structurerende en regulerende begeleidingsstijl, waarbij oog moet zijn voor het bieden van veiligheid.

  24 uur Gehandicaptenzorg
 • Verzorgenden IG

  Baalderborg Groep, Ouderenzorg diverse locaties

  Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid.

  16 - 24 uur Gehandicaptenzorg
 • Ondersteuner

  Baalderborg Groep, diverse locaties

  Dat is waar wij binnen onze organisatie voor gaan. Ben jij de ondersteuner, die onze cliënten helpt om stap voor stap resultaat te behalen? Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners voor verschillende locaties, die onze cliënten kunnen helpen bij het leven van hun eigen leven. Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  28 uur Gehandicaptenzorg
Bellen Mailen