Dé organisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Oost-Nederland
header afbeelding

Stage

Ben jij op zoek naar een unieke en leerzame stageplek?

Volg je een zorg opleiding (mbo of hbo) zoals bijvoorbeeld Social Work, Maatschappelijke zorg, Verzorgende IG, Verpleegkunde of Helpende zorg en welzijn? Op één van onze vele locaties in de gehandicapten- of ouderenzorg ben jij welkom om aan je competenties en leerdoelen te werken. Daarnaast bieden wij stageplekken op afdelingen zoals behandeling & diagnostiek, P&O, administratief of ICT.

In je stage voer je onder begeleiding of zelfstandig taken uit, afhankelijk van je leerproces. De Baalderborg Groep is een erkend leerbedrijf voor SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Door het bieden van een leerzame en erkende stageplek leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het werken in de zorg.


Wat bieden wij jou?

Je kan in de praktijk leren en ervaring opdoen. Samen met jou doorlopen we graag dit leerproces. Je wordt begeleid door geschoolde werkbegeleiders en ontvangt een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg. We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG), deze wordt door ons aangevraagd als er een match is.

Belangstelling voor een stageplek?
Vul dan het formulier in en neem een kijkje op onze website voor informatie over onze locaties. We kijken naar jouw voorkeuren en de beschikbare plaatsen. Als er een match is, nemen we contact met jou op.

Optioneel
Optioneel
Bellen Mailen